Prenumeration

Om man inte har lust att själv lägga tid på att leta upp, köpa och spela lotter men ändå vill vara med och spela om vinsterna. Ja, då finns det faktiskt ett riktigt trevligt alternativ!

Det finns flera lotter som du kan prenumerera på, bland de mer välkända svenska lotterna hittar du till exempel Trisslotten, Sverigelotten och Miljonvinsten. Självklart kan du även prenumerera på Postkodlotteriet och andra lotter som du säkert känner till också. Det går till så att du anmäler ditt intresse för att prenumerera, antingen respektive lotteris hemsida eller via deras kundtjänst. En del har olika prenumerationsalternativ som du kan välja mellan. Då brukar det handla om att man ska välja hur många lotter som skickas hem till en och ibland även hur ofta. Något som är väldigt trevligt med att prenumerera på till exempel Trisslotten från Svenska spel är att du kan få den virtuellt direkt i din mobiltelefon och där kan skrapa den på en gång.

Att prenumerera på lotter kan verkligen sätta guldkant på vardagen, utan att du egentligen behöver göra något aktivt själv. Varje månad (eller oftare) kommer lotten/lotterna hem till dig eller till din mobil och det är bara att skrapa/kolla vinstnumren i tidningen eller online. Vem vet, kanske är det du som blir den omskrivne lotterimiljonären nästa gång?