Prenumeration

Det är lätt att fastna för lotterier. Vill man vara med om vinster, erbjudanden och spelandet men inte har tid eller ork att leta upp allt själv finns det ändå ett sätt att vara med om att få möjlighet att kunna ta del av vinsterna.

Man kan prenumerera på en hel del av de lotter som säljs idag. Bland de svenska mer välkända lotterna man kan välja att prenumerera på finns till exempel miljonvinsten, Sverigelotten och trisslotten. Det finns även andra lotterier som också de är kända som till exempel Postkodlotteriet som man också kan prenumerera på. Genom att prenumerera så sparar man tid och i vissa fall även pengar då de olika lotterna kan ha erbjudanden om att man får lotterna billigare vid en prenumeration än om man köpt lotterna löst för sig

Att börja prenumerera

För att kunna bli prenumerant gäller det att man ska anmäla sitt intresse för den lott eller det lotteri man valt ut att man vill prenumerera på. Detta kan göras antingen via deras kundtjänst eller via hemsidan på nätet som de flesta lotterier har i dagens läge. När man har bestämt sig för vilket lotteri man vill prenumerera på så kan man hos en del även få välja mellan olika alternativ. Dessa alternativ kan innebära att till exempel få välja mellan hur många lotter man vill få hem till sig eller hur ofta. Det kan även gälla hur länge man vill prenumerera. Prenumerationen kan även gälla virtuella lotter som man kan få direkt till mobilen där man kan skrapa den direkt.

Utan att man i själva verket behöver göra något själv kan en prenumeration på lotter förgylla vardagen, man sparar både tid och pengar. Lotterna kommer hem till spelaren eller till personens mobil varje månad eller så ofta och så länge som spelaren har önskat. Det enda som återstår för spelaren är att antingen skrapa eller kolla upp om man fått ett vinstnummer. Det är både spännande och enkelt att prenumerera på lotter.

Fördelar

Det finns även andra fördelar som prenumerant. Ofta när man tecknar ett avtal om att prenumerera på en lott brukar de direkt ha olika erbjudanden för att locka till sig fler kunder och spelare. Det kan vara att man får extra lotter direkt när avtalet tecknas eller lägre kostnad första månaden eller liknande. Det finns ofta även lite extra förmåner hos de olika lotterierna för de som prenumererar. Dessa förmåner är olika. Det kan till exempel vara vinstgaranti. Detta innebär att om man inte har vunnit på ett ex antal lotter så garanterar de att man ska få en vinstgaranti. Denna garanti kan vara olika beroende på. Det kan till exempel vara pengar som skickas ut direkt till spelaren eller nya gratislotter.

På detta sätt känns det för spelarna förmodligen roligare att spela även om man med all säkerhet kommer att få nitlotter så är man även garanterad vinst efter ett antal lotter. På så sätt känns säkert inte nitlotten så påtaglig och jobbig som när man köper lösa lotter. På något sätt kan det till och med kännas som att man är mindre benägen för att råka ut för nitlotter när man prenumererar då man är garanterad vinst. Då vet man att man så småningom kommer kamma hem en vinst. Man vet bara inte hur stor. Det är detta som håller spänningen vid liv och som gör att allt fler prenumererar och håller kvar vid den. Man har en ökad chans till vinst och dessutom en garanti att åtminstone få någonting.

Hoppet lever kvar och med den även drömmen om att kamma hem den största vinsten av dem alla, drömvinsten.