Virtuella lotter

Något som du kanske redan har märkt är att det har blivit otroligt populärt idag att både köpa och skrapa lotter online. Det är alltså virtuella lotter som man faktiskt till och med kan ”skrapa” med hjälp av pekverktyget på sin dator eller fingertoppen på en mobil med touchscreen. Det är riktigt roligt och fenomenet har gjort att man inte behöver ta sig till någon butik som har skraplotter för att spela. Man behöver inte heller begränsas av att bara ha tillgång till lotter från Svenska spel, online kan du spela massor av olika skraplotter från olika spelsajter. Dessutom finns det flera stora utländska lotterier du kan delta i online.

Nya utseenden och sätt att spela

Lanseringen av de virtuella lotterna har gett skaparna av skraplotter så många fler möjligheter när det gäller att skapa innovativ design. Idag kan du till exempel hitta massor av skraplotter på nätet som fungerar helt annorlunda än de gamla vanliga man är van vid. Det är så kallade 3D-lotter där man spelar lotten på olika sätt. Det kan innebära att du ska styra ett trollspö över gnistrande stenar för att hitta den med vinst. Det kan handla om att du får sikta en boll mot ett mål och sedan se en liten film på om den går in eller inte. Ja, möjligheterna känns nästan oändliga och detta är något som både spelbolagen online och spelskaparna har tagit fasta på. Idag kan du hitta och spela nästan lika många varianter av virtuella skraplotter och skrapspel som du hittar varianter och teman på slotspel. Det är roligt, det går fort och du ser direkt om du vunnit på din lott eller råkat på en nitlott.

Att skrapa virtuella lotter online har faktiskt blivit så populärt att du numera hittar specialspelsajter som ägnat mer än 75 % av sin hemsida åt just skraplotter. Man kallar dem för skraplottsajter eller skraplottcasinon och det är riktigt trevligt att spela hos dem. Bäst av allt är kanske att du hittar flera av dem största helt på svenska med svensk valuta.